2GIRL女子拉拉學園

樓主: 藍雨

[分享] 以歌傳達心中的感覺

參加活動: 0

組織活動: 0

EYES ON ME

Written by Kristian Lundin & Savan Kotecha & Delta Goodrem // Produced by Kristian Lundin
Singing by Celine Cion

I know that once in love
You don't think of
The devil who's inside
And maybe there'll come one day
When you'll feel safe
And I won't have the time
You'll hear what you wanna hear
Blink once I could disappear
Some rules to the game will make it right for both of us
Just say what you wanna say
I've got it to give away
We both wanna make it last so keep
Your eyes on me
Your eyes on me
It's not an illusion
That you're the one
And I have fallen deep
I said right from the start
When we're apart
You must only think of me
Temptation is all around
Take good care of what you've found
That's why when I turn around
You better keep...
You better keep your eyes on me
No matter what you think I need
No matter what you once believed
If you're mine
So you better say yeah
No matter what you think I need
No it does't really matter what you once believed
Say yeah
I wanna be the air you breathe
Yeah you need
You better be everything you said you'd be
So you better say yeah!
I wanna be the only one or we can't go on
You better keep your eyes on me...
Say that you want me
Open up your heart Even if it's hard
Say that you need me
Better let 'em know
Baby don't put on a show
Say that you need me
Tell 'em how you feel
Let 'em know it's real
And if you love me
Never turn you back
Gonna keep my eyes on that
Temptation is all around
Take good care of what you've found
That's why when I turn around
You better keep your eyes on me
No matter what you think once believed
If you're mine
So you better say yeah
No it doesn't really matter what you once believe
Say yeah
I wanna be the air you breathe
Yeah you better be everything you said you'd be
I wanna be only one or we can't go on
You better keep your eyes on me...
Your eyes on me...
Your eyes on me...
回復

A SONG FOR YOU

Celine Dion

I couldn't live
I couldn't live without your love
For one kiss
I would give everything up
There's no words that can describe
What I feel deep insde
So I'll let this song say all
Then I hope you'll understand
Once you've listened till the end
Heard the music in my head
So befote I could forget
I start singin' yes I was singin'
This song for you
Just made up the words
Na na na na oh oh oh yeah
My heart wrote whe melody
So I am singin' this song for you

堅持手打...
看來我key英文的速度得加強了

回復

我是忙碌的

作詞:楊喚 作曲:熊天平 編曲:江建民

我忙於搖醒火把 我忙於雕塑自己 我忙於擂動行進的鼓鈸
我忙於吹響迎春的蘆笛 我忙於拍發幸福的預報
我忙於拜訪真理的消息 我忙於把生命的樹移植於戰鬥的叢林
我忙於把發酵的血釀成愛的汁液 直到有一天我死去
像尾魚睡眠於那微笑的池沼 我才會熄燈休息
我才有個美好的完成 如一冊詩集 而那覆蓋著我的大地
就是那詩集的封皮 I am busy I am busy
I am busy I am busy 我是忙碌的 我是忙碌的
回復

日不落(SUN WILL NEVER SET)

天空的霧來的漫不經心
河水像油畫一樣安靜
和平鴿慵懶步伐押著韻
心偷偷的放晴

祈禱你像英勇的禁衛軍
動也不動的守護愛情
你在回憶裡留下的腳印
是我愛的風景

我要送你日不落的想念
寄出代表愛的明信片
我要送你日不落的愛戀
心牽著心把世界走遍

你就是慶典 你就是晴天 我的愛未眠
不落的想念 飛在你身邊 我的愛未眠

愛的巴士總是走了又停
微笑望著廣場上人群
我要把愛全都裝進心裡
陪我一起旅行

我要送你日不落的想念
寄出代表愛的明信片
我要送你日不落的愛戀
心牽著心把世界走遍

祈禱你像英勇的禁衛軍
動也不動的守護愛情
你在回憶裡留下的腳印
是我愛的風景

我要送你日不落的想念
寄出代表愛的明信片
我要送你日不落的愛戀
心牽著心把世界走遍

我要送你日不落的想念
寄出代表愛的明信片
我要送你日不落的愛戀
心牽著心把世界走遍

回復

新年祝福(胡瑋琪)

Hi 大家好我是Wiiky
在2008年
喜歡和討厭都要大聲說出來哦
因爲敢愛才有機會愛
祝大家一整年都有好心情咯
回復

賀新年(中國娃娃)

作詞:佚名 作曲:佚名

賀新年 祝新年 新年哪 年連年 爆竹聲聲催人想幼年
賀新年 祝新年 新年哪 年連年 歲月悠悠光陰如箭
回首往事如煙 痛苦辛酸 寄望從今萬事如願
賀新年 祝新年 新年哪 年連年 願大家都過個太平年
回復

新年快樂(曹蘭)

作詞:盧振林 作曲:盧振林

新的時節 新的願望 不要辜負了這美好時光
忘掉過去 留下來的煩憂 我祝福你們 新年新樂

新的氣象 新的期許 告訴自已又長大了一歲
帶著成長 留下來的喜悅 我祝福你們 新年快樂

擁擠的人群裡 擠滿的是快樂氣息
笑容掛在臉上 撲鼻寒風也化成暖暖春意
啦……啦……新年快樂
回復

逃亡

作詞:林怡芬 作曲:李偲菘 編曲:Kenn.C 唱歌:孫燕姿

踩著月光 打開車窗 離開這城市想找個解放
一路開往 最高那一座山 孤單的想像 寂寞的逃亡

我想是偶爾難免沮喪 想離開 想躲起來 心裡的期待 總是填不滿
我看著山下千萬的窗 誰不曾感到失望 就算會徬徨 也還要去闖

關於未來 只有自己明白 不想讓心情 被現實打敗
一路開往 最高那一座山 孤單的想像 寂寞的逃亡

我想是偶爾難免沮喪 想離開 想躲起來 心裡的期待 總是填不滿
我看著山下千萬的窗 誰不曾感到失望 就算會徬徨 也還要去闖

我站在靠近天的頂端 張開手全都釋放 用月光取暖 給自己力量
才發現關於夢的答案 一直在自己手上 只有自己能 讓自己發光
回復

無與倫比的美麗
作詞:吳青峰 作曲:吳青峰

天上風箏在天上飛 地上人兒在地上追
你若擔心你不能飛 你有我的蝴蝶

我若擔心我不能飛 我有你的草原

耶∼耶∼ 你形容我是這個世界上無與倫比的美麗
耶∼耶∼ 我知道你才是這世界上無與倫比的美麗

嘿噢∼嘿噢∼ 你形容我是這個世界上無與倫比的美麗
嘿噢∼嘿噢∼ 我知道你才是這世界上無與倫比的美麗
嘿噢∼嘿噢∼ 妳知道當你需要個夏天我會拼了命努力
嘿噢∼嘿噢∼ 我知道你會做我的掩護 當我是個逃兵

嘿噢∼嘿噢∼ 你形容我是這個世界上無與倫比的美麗
嘿噢∼嘿噢∼ 我知道你才是這世界上無與倫比的美麗 嘿噢∼嘿噢∼

我若擔心我不能飛 嘿噢∼ 嘿噢∼ 我有你的草原
回復

心痛

作詞:林秋離/王傑 作曲:許環良/王傑

*什麼是愛 什麼又是無奈 無言地相對 我似乎已明白
 慢慢走向你的面前 握緊你的手 將忍著眼淚對你 說聲 珍重

以為我們的愛 會流傳在世間 以為我們的誓言 會直到永遠
誰知昨夜夢裏的你 早已經不是你 從此我也不再是 自己

Repeat *

以為我們的愛 會流傳在世間 以為我們的誓言 會直到永遠
誰知昨夜夢裏的你 早已經不是你 我也不再是 自己

以為遠方的風 能吹散我的痛 以為黃昏的天邊 有渴望的溫柔
只是這顆對你的心 從此沒有人能懂 帶著我心痛的夢 飄流
回復

小黑屋|手機版|Archiver|信箱|愛女生BBS|隱私權條款|2GIRL女子拉拉學園

GMT+8, 2024-5-29 15:45 , Processed in 0.135488 second(s), 21 queries .