2GIRL女子拉拉學園

樓主: skydolphin

[興趣] 一年一次, 我想組個 國外旅遊或流浪團

參加活動: 0

組織活動: 0

網站小提醒:發表文章或日誌時,強烈建議 不要留下電話或個人隱私的資料,避免被有心人竊取喔!
極光也不賴,但可能要帶很多裝備...

基本上穿暖一點, 外加腳架, 廣角鏡頭就可.  發表於 2013-8-2 19:58
回復

網站小提醒:2GIRL的網址統一變更為 https://www.2girl.net,請記得更改你的「我的最愛/我的書籤」喔
~阿信~ 發表於 2013-7-28 21:36
極光也不賴,但可能要帶很多裝備...

WHY? 為什麼要帶很多裝備?
回復

參加活動: 1

網站小提醒:發表文章或日誌時,強烈建議 不要留下電話或個人隱私的資料,避免被有心人竊取喔!
感覺很正說.我也喜歡到處趴趴走
最常去北美. 也去過歐週
覺的海島國家不錯有機會希望能跟大家一起
也喜歡在台灣趴趴走.昨天才重宜蘭回來
覺的烏石港不錯正說.

回復

staytruemax 發表於 2013-7-29 08:12
感覺很正說.我也喜歡到處趴趴走
最常去北美. 也去過歐週
覺的海島國家不錯有機會希望能跟大家一起

HIHI~歡迎阿!
你明年有想去哪裡嗎?

烏石港~ 是風景很美很舒服嗎? 還是你有特別安排什麼行程?
回復

skydolphin 發表於 2013-7-31 00:29
HIHI~歡迎阿!
你明年有想去哪裡嗎?

年初因該想去北美一次.
烏石港蠻近的.
想說如果要去近的地方這地方不錯哈哈.
妳呢有啥特別喜歡的地方呢?

回復

staytruemax 發表於 2013-7-31 11:44
年初因該想去北美一次.
烏石港蠻近的.

北美機票好貴啊
我想先去附近的國家
東北亞~東南亞~港澳大陸等等旅行
短期的也比較好橋日子
有興趣我們可以在FB上討論

歡迎大家加入拉子旅行者粉絲專業喔^V^

FB:搜尋: "拉子旅行者"即可
回復

Hey you can add me as your FB friends thus we can arrange the traval together

We (me&companion) are going to pay a short visit to kyoto Japan at the end of this month but I hope to visit some Europe counties such as Germany or Spain next year.

I wish to go these place like backpackers and would like to stay there for around 10 to 14 days and we hope to find people to go along with us if you like travel like backpackers.

uni
嗨~有機會發言用中文就更好囉~  發表於 2013-8-2 03:00
回復

Crazybug 發表於 2013-8-2 00:34
Hey you can add me as your FB friends thus we can arrange the traval together

We (me&companion) a ...

Hi Craztbug,

Where are you from?

I also interest backpacking trip, however I don't have any "visiting place" plan.
Instead of the  "visiting place" , I have more interesitng in "scenery".

I would like to see a starry night, a great very stars are shining in the bue sky.

Btw...I only have about 10 days annual leave and I think that is the general # of day that people could spend in the vacation.

Discuss the schedule here is  more suitable for me. We can arrange schedule with other people who is a member of 2G :)
回復

staytruemax 發表於 2013-7-31 11:44
年初因該想去北美一次.
烏石港蠻近的.

我目前想到紐西蘭耶~哈哈
你知道那裡行程好排嗎??
回復

我今年十月要自己去韓國自助旅行,超期待的
如果你想要去探索的話加拿大跟紐西蘭都不錯喔!!
回復

小黑屋|手機版|Archiver|信箱|愛女生BBS|隱私權條款|2GIRL女子拉拉學園

GMT+8, 2024-5-22 02:07 , Processed in 0.139817 second(s), 30 queries .