2GIRL女子拉拉學園

樓主: 乖乖牌

我的電腦我的媽

參加活動: 0

組織活動: 0

網站小提醒:發表文章或日誌時,強烈建議 不要留下電話或個人隱私的資料,避免被有心人竊取喔!
乖乖牌: 哈~阿災~我的電腦每天都會迴光返照~
我媽 喔~他比我利害~哈
yeah, I can tell. your mom sounds like she knows what she is doing, a smart lady.  
回復

乖乖牌: ==...................................................
...

沒法度 家裡電腦都我在管- -"
回復

網站小提醒:發表文章或日誌時,強烈建議 不要留下電話或個人隱私的資料,避免被有心人竊取喔!
Greg: yeah, I can tell. your mom sounds like she knows what she is doing, a smart lady.  
是阿是阿~~
回復

jean32: ...

沒法度 家裡電腦都我在管- -"
跟我依樣~~~~>"<
回復

乖乖牌: 是阿是阿~~
she is smarter than you.  
回復

Greg: she is smarter than you.  
回復

乖乖牌:
you just have to accept that, okay?  
回復

Greg: you just have to accept that, okay?  
==...........
回復

乖乖牌: ==...........
see, I accept what I am, smart and shy.  
回復

Greg: see, I accept what I am, smart and shy.  
回復

小黑屋|手機版|Archiver|信箱|愛女生BBS|隱私權條款|2GIRL女子拉拉學園

GMT+8, 2024-5-17 12:49 , Processed in 0.139558 second(s), 22 queries .